Splošno

Aserta Medical

logo Aserta Aserta Medical

Partnerji

Profiles SLO

Kdo smo?

Smo ekipa visoko motiviranih svetovalcev in trenerjev s širokim razponom znanj in veščin ter strokovnih in življenjskih izkušenj. Odlikuje nas pretanjen občutek za ljudi ter želja po lastnem učenju in razvoju. Pri delu smo strokovni, zanesljivi, fleksibilni in odprti za izzive.

Znanje in dolgoletne izkušnje na področju vodenja, organizacije in prodaje smo pridobivali v številnihslovenskih in tujih organizacijah, različnih velikosti in panog, tako v gospodarstvu kot v negospodarstvu. Med nami so strokovnjaki s področja prodaje, vodenja, vodenja korporativnih seminarjev, treningov ter individualnih svetovanj in coachingov.

Naši treningi in seminarji so razgibani, interaktivni in nadpovprečno dobro ocenjeni s strani udeležencev.

 

Gregor Usenik, MBA

Teoretično znanje vodenja timov, trženja in promocije, pridobljeno na študiju MBA na KU School of Business, Kansas, ZDA je preveril in dopolnil v večletnem delu na različnih področjih.

Medicinska in farmacevtska osnovna izobrazba pa mu dajeta ljubezen do dela z ljudmi.

Izkušnje na področju vodenja in medsebojne komunikacije je pridobival v več kot 15 letnem delu v različnih delovnih mestih in organizacijah. Sprva kot vodja prodajnih programov in kasneje kot interni coach indirektor prodaje. Svoje znanje je pridobival tako v malih in srednjih podjetjih, kot okolju multinacionalk.

Več kot 20 let gledaliških izkušenj mu pomaga pri izpeljavi dinamičnih in kreativnih delavnic in treningov.

Pri svojem delu ga vodi prepričanje, da so ljudje največja dobrina vsake organizacije in da je sistematično, intenzivno in pošteno delo s človeškimi viri edina prava pot do uspeha.